Clubdag Sung Zang

      Geen reacties op Clubdag Sung Zang

Op zaterdag 6 juli 2024 werd de inmiddels traditionele Sung Zang Clubdag georganiseerd, dit keer door boosabums Liam en Jeffrey en Jeroen. Het actieve gedeelte vond plaats op en rond de Kardingebult, waarna er op het veldje voor het huis van sahyun Martijn in Beijum gebarbecued werd. Het werd een stormachtige dag (zowel qua training als qua weer) met windvlagen, hoosbuien, zondoorbraken en weggevlogen partytenten, maar vooral veel plezier en een mooi clubevenement.

Er werd ’s middags verzameld bij de buitenfitness/skatebaan onderaan de Kardingebult. Na het groeten gaven boosabums Jeffrey en Liam uitleg over het thema (Po-Eun tul en de dichter staatsman aan wie de tul is ontleend), over onoverwinnelijkheid van geest en het overwinnen van obstakels. Het eerste obstakel was het beklimmen van de bult, want de spelletjes en oefeningen gingen pas echt van start bij de toren boven op de bult. Daar werden sparringsoefeningen gedaan, de macarena gedanst (maar dan met de zeven continuous motion bewegingen uit Po-Eun) en een puzzel met takken en Koreaanse tekens.

Na een foto van de zeven Po-Eun bewegingen op een gelegenheidsevenwichtsbalk, werd er op de weg naar beneden nog even flink op kussens geschopt, gerend en gebikkeld. Onder aan de berg wachtte de ultieme uitdaging van de middag: breektesten op houten planken!

Na het afgroeten werd er verzameld bij sahyun Martijn voor het huis. Helaas bleken de partytenten door de wind gegrepen en alleen door hulp van buurtgenoten waren ze niet helemaal verdwenen. Door de harde wind was het niet verantwoord om ze weer op te zetten, dus er werd regelmatig geschuild onder de tentdoeken. Toch wist Jeroen de barbecue aan de praat te krijgen en te houden, dus er kon gewoon gezellig gegeten worden.

Tijdens deze Clubdag namen we afscheid van sabum Jantien als actief Taekwon-Doïn bij Sung Zang. Boosabum Sandra had met hulp van vele clubleden een mooi fotoboek samengesteld.

Sahyun Martijn gaf een speech voor zijn zuster en zij is nu ERELID van Sung Zang!

De Clubdag was een mooie semi-afsluiting van het seizoen. Nu volgt alleen nog het examen voor gekleurde banden en een laatste week trainen, voordat het vakantie is! De vakantie duurt van 20 juli tot en met 1 september (op zaterdag kan er wel getraind worden, neem daarvoor contact op met sahyun Martijn). Op 2 september gaan we weer van start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.